Booking.com

Hotel Convento La Magdalena

Fachada del Hotel Convento La Magdalena
Pinturas del Hotel Convento La MagdalenaDesfiladero de los Gaitanes13
Antequera

Dit prachtige en zeer bijzondere 5 sterren hotel licht in het Torcal Natural park en biedt u een verblijf in het Spaanse achterland van Málaga. Hotel Convento La Magdalena biedt u de elegantie en grandeur van een 16de eeuws klooster gecombineerd met de modernste technieken.

Het hotel staat ten midden van olijfbomen in een ruim landschap waar u heerlijk tot rust kunt komen. Het is een uitgelezen hotel voor een luxe, ontspannen, maar ook voor een actieve vakantie.

Eten en drinken

In het karakteristieke restaurant van Hotel Convento La Magdalena dineert u met stijl en geniet u van de beste specialiteiten terwijl u een fantastisch uitzicht heeft over de landerijen en omgeving van het hotel.

In de Pianobar kunt u stijlvol genieten van een aperitief, digestief of een goed glas wijn.

Het grote terras is een prima plek voor een borrel met diverse lekkere hapjes, tapas en salades met daarbij een fantastisch uitzicht.

Spa & Wellness

In de Wellness ruimte van het hotel kunt u massages en divers lichaamsbehandelingen boeken. Daarnaast is er een zwembad, sauna, Turks stoombad, Jacuzzi en een een zonneterras.

Prachtige luxe kamers

De kamers zijn met liefde ingericht en zijn qua stijl ook geheel gelieerd aan de Spaanse sfeer en cultuur. Het plaatje past zeer goed in samenhang met het bijzondere pand. De kamers zijn natuurlijk voorzien van alle gemakken zoals een eigen badkamer, een kluisje, minibar, gratis WiFi, balkon en een HD Televisie.

Meer faciliteiten

Naast gratis WiFi en de aanwezigheid van zakelijke ruimtes kun je bij het hotel ook Golf of tennis spelen, fietsen huren of een transfer boeken naar bijvoorbeeld het vliegveld. Verder is er een lift, wasservice, 24 uurs receptie en zijn er diverse faciliteiten voor kleine kinderen.

Fachada del Hotel Convento La Magdalena
Pinturas del Hotel Convento La Magdalena
Desfiladero de los Gaitanes13